Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu makaslamakmızda;

Bu baplar, yangın merdiveni zayiluğunu yangına karşı izole ederek, yangının yayılmasını engeller ve insanoğluın güvenli bir şekilde dışarı çıkmasını katkısızlar.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında acil durumlarda tahliye süresini kısaltma işlemlevi hasılat.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri konusunda mütehassıs olan Kermen’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla hengâm geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek üzere tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra satıa sunulmaktadır. Hariçda iki toz contası ve bağırsakeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapkaloriın ısı genleşme manasızlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane gibi mimarilarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak midein, henüz yapı tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu konuda santimantal davranılmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Gök Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın Merdiveni Kapısı Natürel ve alışılagelen olan yanan bir binaya girmemektir. Fakat deruneride kibar bir varlığını unutan kişilerin bir enstantane adrenalin ile girmeye çalışması henüz hazırlık kırmızıınmamış binalarda yangın kapısının bu özelliği ile engellenmesini sağlamaktır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en şık hediye politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı ne bakım konstrüksiyonlmalıdır? Yangın bapları nizamlı hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının işçiliklevselliğini ve yangın dayanıklılığını hazırlamak sinein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının hakikat bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin üstelik olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının denetleme edilmesini ciğererir. üste, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve konuaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Not: Haberde adı geçen firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında yaman tahliye sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, tütünın tahliyesini esenlayarak insanoğluın daha emin bir şekilde boşaltma olmasına yardımcı

Fakat adidaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda tek yangın çıkışı ve yangın merdiveni mimarilması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna ilişkilı olarak değhizmetmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en iyi fiyata satın sarmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Report this wiki page